Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2009 P-99 Serie D

Match

Alsike IF

2 - 3
Alsike IP
7 juni 2009
14:00

Lohärad IF P-99 Blå

Referat

Referat: Alsike IF - Lohärad IF P-99 Blå

Vi visste att Alsike var bra för vi har spelat mot dom förut men vunnit ganska lätt men idag fick vi riktigt bra motstånd. Samtidigt som vi inte kom igång ordentligt.
Lite trötta ben på dom som dubblade, det måste ha varit oerhört tungsprunget för planen var som ett mini träsk.Efter ledning med 2-0 i halvtid så jobbade Alsike in sig i matchen och kvitterade till 2-2. Nu var det plötsligt jättspännande efter att det känts ganska lugnt. Efter att ha mixtrat lite med positionerna så gick vi tillbaka till grund tryggheten med evighets maskinen Hampus på mitten (Hur många steg tog den pojken idag?). Ralle fick chansen på topp och han behövde bara några minuter på sig för att skapa 2 frilägen. Det första blev det ett lite taffligt avslut på men sen dunkade han in segermålet och blev därmed match hjälte.
I dag var det kanske inte direkt någon vacker fotboll från vår sida (planen tillät nog inte det heller) men det är en styrka att vinna ändå när det blir lite grus i maskineriet. Extra plus till Timmy som nästan sprang lika mycket som Hampus, Anton Kull kom igång bra på sin kant och så måste vår målfarliga back Jocke få lite cred, vilken bössa han har (resulterade i 2 mål idag.)
Störst beröm ger jag ändå till Alsike, inte många gånger som vi fått så bra 99 motstånd i Uppland. Jättekul att ni är så bra och vi ses i Pilsbo!

Andra möten i serien

sön 20 sep 2009, 17:00 Lohärad IF P-99 Blå - Alsike IF 3 - 3